
دکتر محمدرضا صادقی، رییس کنگره

دکتر محمدرضا صادقی
رییس پژوهشگاه ابن سینا و رییس کنگره
با استعانت از پروردگار متعال، پژوهشگاه فناوریهای نوین علوم زیستی جهاد دانشگاهی- ابنسینا پنجمین کنگره بینالمللی جراحیهای کمتهاجمی زنان و اندومتریوز را در تاریخ ۲۹ و ۳۰ آذر و ۱ دی ۱۴۰۲ برگزار میکند.
امیدواریم این کنگره نیز همانند کنگرههای پیشین با استقبال و مشارکت گسترده اساتید و متخصصان گرانقدر ایران و جهان، فرصتی مغتنم را برای طرح مباحث روز جهان و گفتوگوها و تبادل نظرهای پرثمر در این حوزه فراهم آورد و بتوانیم فضایی صمیمانه برای همرسانی یافتهها و تجارب ارزشمند شما اساتید و سروران گرامی پدید آوریم.
با افتخار پذیرای نظرات ارزشمندتان برای برگزاری هرچه پربارتر این رخداد علمی بزرگ هستیم و پیشاپیش از شما عزیزان که با حضور و مشارکتتان بر غنا و اعتبار این کنگره بزرگ بینالمللی میافزایید، صمیمانه سپاسگزاریم.

دکتر خدیجه شادجو، دبیر علمی

دکتر خدیجه شادجو
عضو هیات علمی پژوهشگاه ابن سینا و دبیر علمی کنگره
با استعانت از پروردگار متعال، پژوهشگاه ازهمایش قبلی مان بیش از یک سال گذشت .دراین یک سال ماباتجربه های نوین ،نکات جدیدعلمی ،دستاوردهای فناورانه بیشتری اشنا شدیم. دردفعات قبل دیدیم که تشریک مساعی و هم فکری و دورجمع شدن چه برکاتی داشت.باردیگر قصدان داریم ک بانشاط وشادابی ،دورهم جمع شویم و ضمن سپاس نعمت خداوندی درگره گشایی وشفابخشی به مردم عزیزمان ،تجربه ها ،دیدگاهها ،نکات علمی وتجربی و...راباهم به اشتراک ونقد بگذاریم.
ژنتیک واپی ژنتیک واپیدمیولوژی اندومتریوز،درمان جراحی و دارویی اندومتریوز،باروری وحفظ باروری دراندومتریوز،اناتومی درجراحی لاپاروسکوپی،درمانهای دارویی وجراحی ادنومیوز،هیسترکتومی به روش لاپاروسکوپی،پاتولوژی و بیومارکرها،کیفیت زندگی بیماران اندومتریوز،ملاحظات پرستاری و ماماییی دراندومتریوز ،تغذیه دراندومتریوز ،بحث وتبادل نظر درجراحی اندومتریوز،تصویربرداری درتشخیص اندومتریوز،موارداخلاقی وقانونی درجراحی اندومتریوزولاپاروسکوپی،میوم های رحمی ودرمانهای ان ،هیستروسکوپی ومدیریت عوارض احتمالی درجراحی لاپاروسکوپی اندومتریوز محورهای اصلی این کنگره خواهند بود که طی سه روز (29و30 اذرماه واول دی)برگزار میشود.
ماچونان رودهای پراب درهمایش ها به هم میپیوندیم وپشت به پشت هم درتسکین الام مردمان ،دریایی ارامش بخش خواهیم گشت. اینک برای این امرمهم،دست یاری به سوی تان دراز میکنیم وامید ان داریم که باهم بتوانیم درراه بالندگی و رشد ایران عزیز قدمی کوچک برداریم.
تورامن چشم درراهم

صفورا سلیمانی فخر، دبیر اجرایی

صفورا سلیمانی فخر
معاون آموزشی پژوهشگاه ابن سینا و دبیر اجرایی کنگره
با نام پروردگار بیهمتا و به مدد او، مفتخریم که پنجمین کنگره بینالمللی جراحیهای کمتهاجمی زنان و اندومتریوز را برگزار کنیم. در این رویداد علمی جهانی که به میزبانی کشور عزیزمان ایران و پژوهشگاه فناوریهای نوین علوم زیستی جهاد دانشگاهی-ابنسینا برگزار خواهد شد تمام تلاش ما در کمیته اجرایی معطوف به برگزاری هرچه وزینتر و منظمتر این کنگره خواهد بود. میکوشیم میزبانی شایسته برای شما اساتید و سروران گرامی باشیم و فضایی درخور حضور و مشارکتتان فراهم آوریم تا بتوانید در کمال نظم و آرامش و در عین حال، در فضایی راحت و دوستانه، به طرح و تبادل دانستهها و تجارب ارزشمندتان بپردازید.
کمیته اجرایی پنجمین کنگره بینالمللی جراحیهای کمتهاجمی زنان و اندومتریوز پذیرای نظرات، همکاریها و حمایتهای همهی نهادها و مراکز آموزشی و پژوهشی است و به یقین همکاریها و حمایتهای شما عزیزان به برگزاری هرچه پویاتر و شایستهتر این گردهمآیی علمی بزرگ جهانی خواهد انجامید.
EMIG 2023
پنجمین کنگره ملی و دومین کنگره بین المللی جراحی های کم تهاجمی زنان و اندومتریوز
پنجمین کنگره ملی و دومین کنگره بین المللی جراحی های کم تهاجمی زنان و اندومتریوز از سوی پژوهشگاه فناوریهای نوین علوم زیستی جهاد دانشگاهی- ابنسینا و مرکز درمان ناباروری ابنسینا از تاریخ ۲۹ آذر لغایت ۱ دی ۱۴۰۲ در سالن همایشهای بینالمللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار میشود. این کنگره بینالمللی بر آن است تا مجالی شایسته برای حضور اساتید و متخصصان صاحبنام ایران و جهان برای طرح و تبادل آخرین یافتهها و تجارب فوقتخصصی در زمینه بیماری اندومتریوز و ابعاد گوناگون آن فراهم نماید.
ریاست این کنگره بر عهده دکتر محمدرضا صادقی، رئیس پژوهشگاه و مرکز درمان ناباروری ابنسینا است. دکتر خدیجه شادجو، جراح و متخصص زنان و زایمان، فلوشیپ لاپاراسکوپی پیشرفته و مدیر کلینیک اندومتریوز ابنسینا، دبیری علمی این کنگره را بر عهده دارند و سرکار خانم صفورا سلیمانی فخر، معاون آموزشی و مدیر روابط عمومی پژوهشگاه و مرکز درمان ناباروری ابنسینا، نیز عهده دار دبیر اجرایی این کنگره می باشند.
مباحث گسترده و متنوعی از جمله ژنتیک و اپیژنتیک و اپیدمیولوژی اندومتریوز، درمان جراحی اندومتریوز، باروری و حفظ باروری در اندومتریوز، آناتومی در جراحی لاپاراسکوپی، درمانهای نوین اندومتریوز، درمانهای دارویی و جراحی آدنومیوز، هیستروکتومی به روش لاپاراسکوپی، پاتولوژی و بیومارکرها، کیفیت زندگی در بیماران اندومتریوز، ملاحظات پرستاری و مامایی در جراحی اندومتریوز، تغذیه در اندومتریوز، بحث و تبادل نظر در جراحی اندومتریوز، تصویربرداری در تشخیص اندومتریوز، مسائل اخلاقی و قانونی در جراحی لاپاراسکوپی و اندومتریوز، میومهای رحمی؛ درمانهای دارویی، جراحی و هیستروسکوپی و مدیریت عوارض احتمالی در جراحی لاپاراسکوپی اندومتریوز از محورهای اصلی این می باشد.
همزمان با این رویداد بزرگ علمی، دومین جشنواره فیلم جراحیهای کمتهاجمی زنان و اندومتریوز با محوریت لاپاراسکوپی زنان، لاپاراسکوپی اندومتریوز و هیستروسکوپی در تاریخ ۲۸ آذر برگزار میشود و ضمن نمایش آثار برگزیده، از چهار فیلم برگزیده، با تقدیم نشان ویژه جشنواره، تقدیر خواهد شد.
پنجمین کنگره بینالمللی جراحیهای کمتهاجمی زنان و اندومتریوز با افتخار میزبان حضور شما اساتید و سروران ارجمند خواهد بود و امیدواریم با حضور و نظرات ارزشمندتان ما را در برگزاری هرچه پربارتر این رویداد بزرگ علمی یاری کنید

راه های ارتباطی
تماس با ما
اگر نیازمند اطلاعات بیشتر در مورد نحوه ثبت نام و شرکت در کنگره، ارسال خلاصه مقاله یا هر گونه همکاری دیگری هستید، در ارتباط باشید.
برنامه علمی کنگره
برای دیدن برنامه و پانل های علمی کنگره در روزهای برگزاری آن وارد صفحه شوید.
ادامه مطلب iconارسال خلاصه مقاله
خلاصه مقاله های آنلاین خود را از طریق لینک زیر به صورت آنلاین ارسال نمایید
ادامه مطلب icon
ثبت نام و شرکت در کنگره
برای دریافت نحوه شرکت در کنگره و ثبت نام در آموزش مداوم بر روی لینک کلیک کنید.
ادامه مطلب iconدرباره ما
پژوهشگاه و مرکز درمان ابن سینا
بیش از 20 سال سابقه فعالیت حرفه ای اتفاقی نیست !
پژوهشگاه فناوریهای نوین علوم زیستی جهاد دانشگاهی-ابنسینا از سال ۱۳۷۷ بهعنوان یک پژوهشکده آغاز به کار کرد. فعالیتهای این مجموعه از ابتدا بر ابعاد مختلف باروری، مانند ایمونولوژی، ژنتیک، عفونت ها و غدد تولید مثل و جنبههای اخلاقی و حقوقی باروری متمرکز بوده است. هماکنون پژوهشگاه ابن سینا دارای ۳ پژوهشکده بیوتکنولوژی تولید مثل، آنتیبادی مونوکلونال و نانوبیوتکنولوژی و یک مرکز تحیقات ایمونولوژی تولیدمثل است.همچنین، در سال ۱۳۸۲ این پژوهشگاه با پشتوانۀ پژوهشها و نوآوریهای خود مرکز فوقتخصصی درمان ناباروری و سقط مکرر ابنسینا را تأسیس کرد که امروزه با برخورداری از ۸ کلینیک و ارائه همه خدمات تشخیصی و درمانی مرتبط، بهعنوان یک مرکز ممتاز و ارجاعی در زمینه ناباروری، سقط مکرر و اندومتریوز در کشور و منطقه در حال فعالیت است.
مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری و سقط مکرر ابنسینا، یکی از مراکز ممتاز و پیشرفته کشور و منطقه، در زمینه درمان ناباروری و سقط مکرر است که از سال ۱۳۸۲ با همکاری مشترک مرکز ART دانشگاه USHCL آلمان فعالیت خود را در قالب چهار کلینیک آغاز کرد. به تدریج، کلینیکهای تخصصی دیگر، از جمله کلینیک فوقتخصصی اندومتریوز، دردهای مزمن لگنی و لاپاراسکوپی پیشرفته نیز در این مرکز راهاندازی شدند.
روند تأسیس کلینیک اندومتریوز ابنسینا در سال ۱۳۹۰ آغاز شد و پس از تدوین پروتکلهای لازم، آمادهسازی فضای مناسب و تجهیزات اتاق عمل جراحی اندومتریوز و جذب فلوشیپ لاپاراسکوپی پیشرفته اندومتریوز، این کلینیک از سال ۱۳۹۱ بهطور رسمی آغاز به کار کرد. در سالهای ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۷ کلینیک اندومتریوز ابنسینا به انجمن لاپاروسکوپی زنان انگلستان BSGE پیوست و در واقع نخستین مرکز خارج از انگلستان (چهل مرکز) در زمینه لاپاراسکوپی اندومتریوز بود و در سال ۲۰۱۶ (۱۳۹۵) توانست مقام اول فعال جراحی را دربین حدود چهل مرکز وابسته به BSGE کسب کند. کلینیک اندومتریوز ابن سینا از بدو تأسیس، سال ۱۳۹۰، تا سال ۱۴۰۰ پذیرای بیش از ۲۰۰۰۰ بیمار اندومتریوز بوده و ۱۵۶۵ لاپاراسکوپی موفق اندومتریوز در این کلینیک انجام شده است.


News
اخرین اخبار ما
جهت دریافت آخرین اخبار کنگره به این قسمت مراجعه نمایید.